Preview Mode Links will not work in preview mode

Upgrit Talks

Jun 21, 2021

6 av 10 har idag problem med magen och det blir allt vanligare. Med andra ord är du inte ensam OCH det går att fixa. Petra Boumedienne, funktionsmedicinsk hälsoterapeut hos Upgrit, berättar för oss tillsammans med Wilhelm Nordenfelt hur vi kan gå till väga.


Jun 18, 2021

Wille är ute och handlar lunch vilket gör att Jonas Bergqvist och Petra Boumedienne tar över studion! I det här avsnittet diskuteras det om hur du på bästa sätt kan hantera förändringar i livet. #upgrityourhealth


Jun 17, 2021

Vi är många som äter magnesium, men äter just du rätt sorts magnesium för din kropp? I det här avsnittet pratar Wille magnesium med Jonas Bergqvist och reder ut vilket du ska ta för att få önskad effekt.


Jun 16, 2021

Förutom att tvätta händerna så kan vi göra så mycket själva genom kost, sömn, återhämtning och motion för att stärka immunförsvaret inifrån. Lyssna på när Wilhelm Nordenfelt tillsammans med Petra Boumedienne, funktionsmedicinsk hälsoterapeut hos Upgrit, berättar om vägen till hur du ska bli...


Jun 14, 2021

Lyssna på Wille och Jonas prata om D-vitamin och hur det inte endast är ett vitamin utan det är även ett viktigt hormon som påverkar alla vävnader i vår kropp!